Izšla je nova številka!

Poslovite se od gubic

Naj pomlad s pomočjo kolagena zasije tudi na vaši koži!

Zlata pravila ustne higiene

Skrb za ustno higieno ni le modni trend, ampak je nujno tako za zdravje zob kot vsesplošno počutje. Pravilna in zadovoljiva higiena zob in ustne votline ima pozitivne učinke na celotno telo in orga

Izgorelost - bolezen nove dobe

Naporni dnevi v službi, natrpan urnik, težave v osebnem življenju – vsakdanjik v sodobnem svetu se odvija v nenehnem hitenju, s stalnim pritiskom in vedno novimi izzivi.

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

Dobro je vedeti

Prehransko dopolnilo za upočasnitev biološkega staranja celic in celotnega organizma

CU

V Medexu so razvili pomembno prehransko dopolnilo za upočasnitev biološkega staranja celic in celotnega organizma. Novi izdelek, ki vsebuje kombinacijo matičnega mlečka, koencima NAD in Q10, je prvo antiaging prehransko dopolnilo s to kombinacijo sestavin na svetu.

Kako deluje BEELIXIR in zakaj je tako učinkovit?

Beelixir™ je naravno prehransko dopolnilo za upočasnitev biološkega staranja organizma. Vsebuje edinstveno formulo ROYAL YOUTHTM, ki jo sestavljata matični mleček in zaščitena oblika reduciranega NAD, ki je enkapsulirana v čebelji vosek in palmine maščobe za zaščito pred razgradnjo v želodcu ter zaščitena pred oksidacijo s stabilizirano obliko klorofila. Na ta način se dobro absorbira in je neposredno na voljo celičnim procesom. Formulo ROYAL YOUTHTM sestavlja še koencim Q10, ki sodeluje pri proizvodnji celične energije, deluje kot antioksidant, pomemben pa je tudi pri podvajanju in popravljanju DNK. Tako kot s starostjo upada raven NAD v telesu, upada tudi raven koencima Q10, zato je koristno poskrbeti za dodaten vnos v telo. Poleg teh ključnih sestavin pa Beelixir™ vsebuje cink in vitamin D, ki imata vlogo pri delitvi celic. Cink sodeluje pri sintezi DNK in beljakovin ter pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Vitamin D pa v številnih fizioloških procesih (zdravje kosti, zob, mišic, imunski sistem … ). Pomanjkanje tega vitamina vpliva na spremenjeno izražanje genov. Beelixir™ vsebuje tudi tiamin (vitamin B1), ki pripomore k sproščanju energije pri presnovi in k delovanju živčnega sistema ter ima vlogo pri delovanju srca.

Eliksir mladosti - Beelixir

Promocijski material