Izšla je nova številka!

Poslovite se od gubic

Naj pomlad s pomočjo kolagena zasije tudi na vaši koži!

Zlata pravila ustne higiene

Skrb za ustno higieno ni le modni trend, ampak je nujno tako za zdravje zob kot vsesplošno počutje. Pravilna in zadovoljiva higiena zob in ustne votline ima pozitivne učinke na celotno telo in orga

Izgorelost - bolezen nove dobe

Naporni dnevi v službi, natrpan urnik, težave v osebnem življenju – vsakdanjik v sodobnem svetu se odvija v nenehnem hitenju, s stalnim pritiskom in vedno novimi izzivi.

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

Dobro je vedeti

Ideje za praznična darila

Jej zdravo

Preverite naše nasvete!

BEESECRET, KREMA S ČEBELJIM STRUPOM
Hranilna in negovalna krema poudari svež, sijoč in mladosten videz kože, upočasni proces staranja ter gladi gube in drobne izrazne linije. Kožo vlaži in jo varuje pred izsušitvijo.

STE VEDELI?
Delovanje čebeljega strupa so poznali že v starem Egiptu in Grčiji! Čebelji strup poveča prekrvljenost ter spodbuja nastanek kolagena, elastina in kortizona, s čimer se upočasnijo procesi staranja.

BEESECRET, SERUM S ČEBELJIM STRUPOM
Visoka koncentracija aktivnih učinkovin v serumu izdatno nahrani in navlaži kožo, zmanjša izrazitost gub in upočasni prezgodnje nastajanje. Ob tem čebelji strup pospeši mikrocirkulacijo, zato koža postane napeta in čvrsta.

NASVET
Priporoča se vsem, ki želijo na naraven način čim dlje ohraniti mladosten videz kože - serum je odlična podlaga pred nanosom kreme Beesecret.

Beesecret_krema_tisk.jpg

Beesecret_serum_tisk.jpg



APILANA FACE KREMA
Neguje in hrani suho, zelo suho in občutljivo kožo obraza, spodbuja naravno delovanje kože in izboljša njeno strukturo ter blaži gube. Vsebuje 99,5 % sestavin naravnega izvora!

APILANA HANDS KREMA
Krema za nego rok je namenjen vsem, ki stavijo na izdelke iz naravnih olj ter čebeljega voska, saj vsebuje 99,5 % sestavin naravnega izvora. Neguje normalno in suho kožo rok.

KOLAGEN LIFT AMPULE
Za čvrstost in elastičnost kože ter zmanjšanje gub. Vsebujejo patentiran hidroliziran goveji kolagen Verisol® z dobro biorazpoložljivostjo. Majhne molekule kolagena se učinkovito absorbirajo in kožo nahranijo, hialuronska kislina pa kožo navlaži od znotraj.

NASVET
Pakiranje v stekleničkah je optimalno za preprosto in nezamudno uporabo.

KOLAGEN LIFT V TEKOČINI

Kolagen_lift_tekočina_tisk.jpg

Kolagen lift v tekočini 2.jpg


Patentirani kolagen Naticol® dokazano zmanjša gube in izboljša čvrstost kože, elastin daje koži elastično strukturo in oporo, hialuronska kislina pa kožo navlaži od znotraj. Vsebuje majhne delce kolagena z nizko molekulsko maso, ki se odlično absorbirajo v telo.

STE VEDELI?
Kolagen lift vsebuje 5000 mg patentiranega kolagena na dnevni odmerek, kolikor so ga uživali tudi v kliničnih študijah.

KOLAGEN LIFT V PRAHU

Kolagen_lift_v_prahu_120g_tisk.jpg


Patentirani kolagen Naticol® klinično dokazano izboljša čvrstost in elastičnost kože, hialuronska kislina napolni prostor med kolagenskimi vlakni, vitamin C pa ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože.

STE VEDELI?
Medexovi kolageni so plod znanja slovenske raziskovalne ekipe, razviti v lastnih razvojnih laboratorijih in proizvedeni v Sloveniji.

KOLAGEN Q+ V KAPSULAH

Kolagen_Q_kapsule_tisk.jpg


Patentirana membrana jajčne lupine Ovoderm® prispeva k elastičnosti in čvrstosti kože, koencim Q10 deluje kot antioksidant ter ščiti kožo pred okoljskimi in notranjimi dejavniki, Vitamin C, cink in selen pa prispevajo k ohranjanju zdrave kože, las in nohtov.

STE VEDELI:
Kolagen Q+ v kapsulah je primeren tudi za vegetarijance, saj je nativni kolagen Ovoderm® vegetarijanskega izvora in v rastlinski kapsuli.

CERAMIDI

Ceramidi_kapsule_tisk.jpg


Pšenični ceramidi Ceramosides™ dokazano izboljšajo vlažnost in elastičnost kože ter poskrbijo za močne in zdrave lase, vitamin A in cink prispevata k ohranjanju zdrave kože, vitamin C, E in cink pa imajo vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

NASVET
Za vse, ki si želijo pospešiti rast last, zmanjšati njihovo izpadanje ter povečati njihovo odpornost in elastičnost.

STE VEDELI?
Ceramidi so maščobne molekule, ki zapolnjujejo prostore med korneocitami v vrhnji plasti kože. Korneocite skrbijo za hidracijo kože, ceramidi pa delujejo kot tesnilo in preprečujejo izgubo vode.
Pomanjkanje ceramidov povzroči suho in srbečo kožo, občutek zategovanja kože, hrapavost in gubice.







Darilo

Darilo

Dreamstime