Izšla je nova številka!

Z matičnim mlečkom nad spomladansko utrujenostj

Pomlad poleg brstenja v naravi, daljšega dne in več sonca prinese tudi tisti čudni občutek, ki so mu nadeli ime spomladanska utrujenost.

Ena sama sestavina z izjemno močjo

Sveži matični mleček v kozarčku!

Lepota po vegansko

Večina se odloči uporabljati vegansko kozmetiko, torej kozmetiko, ki ne vsebujejo sestavin živalskega izvora, iz etičnih razlogov.

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

Aktualno

Ana Roš v Ljubljani česa takšnega ni pričakovala

K.M.

Ena najboljših kuharic na svetu in prejemnica dveh Michelinovih zvezdic Ana Roš je v središču Ljubljane odprla svojo prvo pekarno, ki je že vse od odprtja deležna veliko pozornosti.

Na Slovenski cesti v Ljubljani, v samem središču prestolnice, je pretekli petek prvo pekarno z imenom Pekarna Ana, s pomočjo partnerjev odprla slovenska kuharska mojstrica Ana Roš. Pekovska ekipa bo v pekarni sicer delovala pod taktirko mojstrice droži Nataše Đurić, ki je za pekovske izdelke skrbela že v Hiši Franko. Očitno pa so novo pekarno Ljubljančani zelo nestrpno pričakovali, saj je bila že pred jutranjim odprtjem pred vrati nepregledna kolona ljudi, ki so želeli preizkusiti vsaj eno izmed dobrot. Kot nam je zaupala Nataša, pa se je veliko povpraševanje nadaljevalo tekom celega tedna. 

Pekarna Ana
Zadovoljna ekipa pred na novo odprto pekarno v središču Ljubljane.
Njena.si

"V dveh urah smo razprodali. Ob sedmih smo odprli, pa je že bila dolga vrsta," nam je sicer že na dan odprtja zaupala Ana. Ob 11. uri je bilo na voljo še nekaj kruha z drožmi, večine stvari pa ni bilo več na voljo. Današnji dan je bil seveda namenjen tudi druženju in čestitkam, a ekipa takega odziva vseeno ni pričakovala. So pa obljubili, da bodo že jutri police polne dlje časa, saj bo tudi sproti več časa za peko in pripravo. 

Pekarna Ana

Njena.si