Izšla je nova številka!

Poslovite se od gubic

Naj pomlad s pomočjo kolagena zasije tudi na vaši koži!

Zlata pravila ustne higiene

Skrb za ustno higieno ni le modni trend, ampak je nujno tako za zdravje zob kot vsesplošno počutje. Pravilna in zadovoljiva higiena zob in ustne votline ima pozitivne učinke na celotno telo in orga

Izgorelost - bolezen nove dobe

Naporni dnevi v službi, natrpan urnik, težave v osebnem življenju – vsakdanjik v sodobnem svetu se odvija v nenehnem hitenju, s stalnim pritiskom in vedno novimi izzivi.

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

Aktualno

Ana Roš v Ljubljani česa takšnega ni pričakovala

K.M.

Ena najboljših kuharic na svetu in prejemnica dveh Michelinovih zvezdic Ana Roš je v središču Ljubljane odprla svojo prvo pekarno, ki je že vse od odprtja deležna veliko pozornosti.

Na Slovenski cesti v Ljubljani, v samem središču prestolnice, je pretekli petek prvo pekarno z imenom Pekarna Ana, s pomočjo partnerjev odprla slovenska kuharska mojstrica Ana Roš. Pekovska ekipa bo v pekarni sicer delovala pod taktirko mojstrice droži Nataše Đurić, ki je za pekovske izdelke skrbela že v Hiši Franko. Očitno pa so novo pekarno Ljubljančani zelo nestrpno pričakovali, saj je bila že pred jutranjim odprtjem pred vrati nepregledna kolona ljudi, ki so želeli preizkusiti vsaj eno izmed dobrot. Kot nam je zaupala Nataša, pa se je veliko povpraševanje nadaljevalo tekom celega tedna. 

Pekarna Ana
Zadovoljna ekipa pred na novo odprto pekarno v središču Ljubljane.
Njena.si

"V dveh urah smo razprodali. Ob sedmih smo odprli, pa je že bila dolga vrsta," nam je sicer že na dan odprtja zaupala Ana. Ob 11. uri je bilo na voljo še nekaj kruha z drožmi, večine stvari pa ni bilo več na voljo. Današnji dan je bil seveda namenjen tudi druženju in čestitkam, a ekipa takega odziva vseeno ni pričakovala. So pa obljubili, da bodo že jutri police polne dlje časa, saj bo tudi sproti več časa za peko in pripravo. 

Pekarna Ana

Njena.si