Izšla je nova številka!

O najbolj aktivni mišici v telesu

Srčne skrivnosti ...

Za kosti je treba skrbeti v mladosti!

Krhke in lahke kosti se hitro zlomijo. Dovolj je že blažji udarec, ki bi ga v mladosti prenesli brez posledic, v starosti pa lahko povzroči zlom, ki se dolgo zdravi in včasih pusti hude posledice.

Ideje za praznična darila

Preverite naše nasvete!

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

Dobro je vedeti

Prehransko dopolnilo za upočasnitev biološkega staranja celic in celotnega organizma

CU

V Medexu so razvili pomembno prehransko dopolnilo za upočasnitev biološkega staranja celic in celotnega organizma. Novi izdelek, ki vsebuje kombinacijo matičnega mlečka, koencima NAD in Q10, je prvo antiaging prehransko dopolnilo s to kombinacijo sestavin na svetu.

Kako deluje BEELIXIR in zakaj je tako učinkovit?

Beelixir™ je naravno prehransko dopolnilo za upočasnitev biološkega staranja organizma. Vsebuje edinstveno formulo ROYAL YOUTHTM, ki jo sestavljata matični mleček in zaščitena oblika reduciranega NAD, ki je enkapsulirana v čebelji vosek in palmine maščobe za zaščito pred razgradnjo v želodcu ter zaščitena pred oksidacijo s stabilizirano obliko klorofila. Na ta način se dobro absorbira in je neposredno na voljo celičnim procesom. Formulo ROYAL YOUTHTM sestavlja še koencim Q10, ki sodeluje pri proizvodnji celične energije, deluje kot antioksidant, pomemben pa je tudi pri podvajanju in popravljanju DNK. Tako kot s starostjo upada raven NAD v telesu, upada tudi raven koencima Q10, zato je koristno poskrbeti za dodaten vnos v telo. Poleg teh ključnih sestavin pa Beelixir™ vsebuje cink in vitamin D, ki imata vlogo pri delitvi celic. Cink sodeluje pri sintezi DNK in beljakovin ter pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Vitamin D pa v številnih fizioloških procesih (zdravje kosti, zob, mišic, imunski sistem … ). Pomanjkanje tega vitamina vpliva na spremenjeno izražanje genov. Beelixir™ vsebuje tudi tiamin (vitamin B1), ki pripomore k sproščanju energije pri presnovi in k delovanju živčnega sistema ter ima vlogo pri delovanju srca.

Eliksir mladosti - Beelixir

Promocijski material