Izšla je nova številka!

Poslovite se od gubic

Naj pomlad s pomočjo kolagena zasije tudi na vaši koži!

Zlata pravila ustne higiene

Skrb za ustno higieno ni le modni trend, ampak je nujno tako za zdravje zob kot vsesplošno počutje. Pravilna in zadovoljiva higiena zob in ustne votline ima pozitivne učinke na celotno telo in orga

Izgorelost - bolezen nove dobe

Naporni dnevi v službi, natrpan urnik, težave v osebnem življenju – vsakdanjik v sodobnem svetu se odvija v nenehnem hitenju, s stalnim pritiskom in vedno novimi izzivi.

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

Zdravje

Kaki poživlja, razstruplja in krepi imunski sistem

V.M.

Pri krepitvi imunskega sistema jsi lahko pomagate z vitaminsko bogato hrano. Privoščite si kaki!

To okusno zlato jabolko se ponaša s pravo zakladnico vitaminov, zaradi česar velja za zdrav sadež, ki ugodno vpliva na delovanje organizma. Kaki vsebuje veliko mineralov, vlaknin in vitaminov. Če ga postavimo ob bok jabolku, lahko ocenimo, da vsebuje kar petkrat več vitamina C in kar 30-krat več vitamina A. Poleg vitamina B1 in B2 je ta vitaminska bomba bogata tudi s pektinom, taninom, kalijem, kalcijem, fosforjem in železom.

domace iz narave kaki smuti.jpg
Domače iz narave
Zarja Jana

In kako njegove zdravilne učinkovine vplivajo na naše zdravje? Ne le, da kaki krepi imunski sistem, odličen je tudi za razstrupljanje organizma, poživitev, zniževanje visoke temperature, prav tako pa pomaga tudi pri prebavi in koristno vpliva na ledvica, jetra, oči, kožo, lase, dlesni, zobe in kosti. Ker vsebuje veliko antioksidantov, ugodno vpliva tudi na infekcije in vnetja.

Značke: kaki, zdravje

Imate radi kaki?

Dreamstime